(video) #Spoturile de Crăciun 2017. Rețeaua de supermarketuri Aldi revine cu aventurile morcovului Kevin

aldi

În primele săptămâni ale lunii noiembrie începe întrecerea companiilor pentru cel mai bun spot de Crăciun. Echipa #diez îți prezintă câte un spot pe zi din toate cele lansate pentru sărbătorile de iarnă.

Morcovul drăguț care i-a cucerit pe mulți anul trecut se întoarce din nou în rolul starului de Crăciunul.

De această dată, morcovul Kevin este în căutarea iubirii, dar are și șansa de a se întâlni încă o dată cu Moș Crăciun, scrie adworld.ie.

Kevin apare în postura de nas al unui om de zăpadă, iar în câteva secunde este dislocat de huruitul unui tren care se apropie. Zărindu-l pe Moș Crăciun, Kevin sare în tren unde descoperă o masă plină de tot soiul de bucate.

În depărtare, Kevin o vede pe Katie și, cel puțin pentru el, e dragostea la prima vedere. Dar, pentru a ajunge la ea, Kevin trebuie să înfrunte toate pericolele și obstacolele ce stau în fața unui morcov de 7 cm: dopuri de la șampanie, turnuri din brânzeturi, curcan de dimensiuni impunătoare și o avalanșă de boburi de mazăre.

Povestea din acest an are suspans, crimă, dragoste și cea mai somptuoasă masă. Toate aceste elemente se împletesc în câteva scene ce amintesc de premiera cinematografică recentă „Crima din Orientul Express”. La final, Kevin și Katie reproduc vestita scenă din filmul „Titanic”.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Djein Vacari
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente