/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Vreme posomorâtă și înnorări persistente. Ce maxime termice ne așteaptă marți, 14 noiembrie

14 noiembrie 2017, ora 08:17

În nordul țării, vremea va fi posomorâtă cu înnorări persistente. Temperaturile vor fi în descreștere, dimineață înregistrându-se 4 grade, iar la amiază 5 grade cu plus.

Vremea va fi schimbătoare în centru. Norii vor fi numeroși, iar vremea se va menține mohorâtă. La amiază sunt posibile ploi slabe, iar maxima termică va atinge 9 grade.

În sudul țării, va fi cel mai confortabil. Soarele va fi la datorie de dimineață și se vor înregistra 9 grade. Până la amiază, cerul se va înnora, iar mercurul din termometre va urca până la 10 grade.

În capitală, cerul va fi senin, dar numai dimineață. Până la amiaza norii se vor înmulți și vor apare condiții de ploaie. În timpul nopții vor fi 7 grade, iar ziua temperatura va urca până la 9 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram