21:12:57 28.03.2024
Stiri

Cum a ajuns canibal Poetul Anului 2016 din Rusia

Știri 13.11.2017 18:40 Vizualizări911 Autor: Ziarul National
Cum a ajuns canibal Poetul Anului 2016 din Rusia Sursa: adevarul.ro


Un tânăr de 22 de ani, care a câştigat concursul „Poetul Anului” al Uniunii Scriitorilor Ruşi în 2016, a recunoscut că a înjunghiat o femeie şi apoi i-a mâncat creierul.

O întâlnire romantică din Valdai, oraş din nord-vestul Rusiei, a luat o turnură macabră. Pe 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii, un tânăr rus, pe nume Dmitri Lucin, a fost invitat la o femeie de 45 de ani pentru o cină romantică.

Potrivit anchetatorilor întâlnirea romantică a degenerat într-o dispută între cei doi. Tânărul şi-a lovit gazda de mai multe ori cu o sticlă de vin în cap, iar după ce aceasta a leşinat a înjunghiat-o de mai multe ori, provocându-i moartea. Dmitri Lucin i-a despicat apoi craniul cu un ciocan şi i-a mâncat bucată cu bucată creierul, asezonat cu sânge.

Tânărul a fost arestat la scurt timp după tragedie şi şi-a recunoscut vinovăţia. El a spus că şi-a întâlnit victima pe reţelele sociale. După o evaluare psihiatrică, s-a constatat că era pe deplin conştient de acţiunile sale în momentul faptelor. Suspectul aşteaptă în prezent procesul de judecată de ucidere şi de profanare a corpului victimei.

Conform presei ruse, în 2016, Dmitri Lucin a câştigat concursul „Poetul Anului 2016” organizat de Uniunea Scriitorilor din Rusia.

În septembrie un alt caz de canibalism a şocat opinia publică din Rusia. Un cuplu a fost suspectat că a ucis şi a mâncat 30 de persoane. Cazul a ieşit la iveală după ce câţiva muncitori care reparau un drum din regiunea Krasnodar, în sud-vestul Rusiei, au găsit un telefon mobil în care erau fotografii cu un bărbat de peste 30 de ani alături de mâna şi capul tăiat al unei femei.

Telefonul a fost predat poliţiştilor, care l-au identificat pe posesor. Era vorba de Dmitri Bakşaev, un muncitor în construcţii în vârstă de 35 de ani. Suspectul a susţinut că a găsit capul în apropiere de o academie de aviaţie militară, l-a fotografiat şi l-a luat acasă în glumă, apoi l-a aruncat la gunoi.

Dar, câteva zile mai târziu, poliţia a găsit în locul indicat de suspect trupul dezmembrat al unei femei. S-a aflat apoi că bărbatul a lucrat la academie, iar soţia sa, în vârstă de 42 de ani, era asistentă acolo.

Sursa: adevarul.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md