A ajuns cuţitul la os! Localnicii din satul Truşeni s-au săturat de înghesuiala din trasportul public și au scris o petiţie online

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Locuitorii satului Truşeni din minicipiul Chişinău s-au săturat să îndure înghesuiala din transportul public. Astfel, aceştia au scris o petiţie online prin care îşi manifestă nemulţumirea.

Locuitorii din Truşeni cer autorităţilor publice locale să adauge mai multe unităţi de transport la orele de vârf din motiv că copii împreună cu părinţii care merg la grădiniţă dimineaţa şi se întorc seara stau înghesuiţi în transport.

„Vă aducem la cunoștintă că datorită situației degradante a serviciului de transport public din com.Truseni, copiii minori sunt vulnerabili, cu greu fac față îmbrâncelilor ce au loc mereu în transportul public din com.Trușeni, mai ales în orele de vârf. Anume din acest considerent, cerem ca în zilele cand merg copii la grădinițe de luni până vineri, dimineața la ora 7:45 , 8:00, 8:30 și seara la ora 16:30, 17:00, 17:30 să circule cîte o rutieră doar prin sat , doar pentru părinții cu copii care se deplasează spre grădinițe, si invers seara spre case”, se spune în textul petiţiei.

Vezi petiţia AICI.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...