Grupul pop britanic s-a format în 1994, iar înainte de a se destrăma în 2000 avea înregistrate trei albume de studio. Cântăreţele s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008. Ele au cântat la ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra. 

Potrivit unor surse, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel C şi Geri Halliwell s-au întâlnit în secret pentru a discuta de o posibilă revenire a grupului în această vară. 

"Cele cinci sunt gata pentru o reunire în 2018", a declarat o sursă pentru The Sun. "Ele vor lucra la o serie de proiecte, care includ un album şi un show TV care va celebra Spice Girls". 

"Faptul că Victoria a fost de acord este un succes pentru oricine implicat, mai ales că ea era întotdeauna cea care împiedica reunirea", a adăugat sursa. 

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.