/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Maia Sandu la un an de la alegerile prezidențiale: „A fost greu, pentru că o luptă nedreaptă e mereu grea”

13 noiembrie 2017, ora 12:51

„A fost greu, pentru că o luptă nedreaptă e mereu grea, însă nu am recurs la armele și metodele lor doar de dragul câștigului. Am rămas așa cum am pornit pe acest drum – oameni ca dumneavoastră, sinceri în dorința noastră de a schimba lucrurile. Datorită dumneavoastră, tuturor cetățenilor, PAS există și continuă efortul de readucere a normalității în Moldova, de readucere a bunului-simț în clasa politică, în ciuda abuzurilor constante din partea guvernării și a încercărilor nedemocratice de a opri schimbarea”, a scris Sandu pe pagina sa de facebook.

Ea a menționat că acum un an în urmă am mers să votăm, pentru că ne doream o schimbare adevărată a stării de lucruri din Moldova, o schimbare a clasei de politicieni de care ne este rușine și care nu poate reprezenta un model pentru copiii noștri. „Încrederea pe care ne-au oferit-o 766 593 de oameni pe data de 13 noiembrie, sprijinul acestor oameni pentru valori repudiate de actuala clasă politică – integritate, bun-simț, onestitate, au fost oferite pentru visul unei Moldove a bunăstării. Aproape 120 000 de cetățeni din afara țării au ieșit la vot, mobilizându-se fără precedent, parcurgând sute, uneori mii de kilometri, pentru că încă mai cred în țara noastră, în șansa noastră de a trăi cu toții mai bine”, a scris lidera PAS.

La finalul mesajului ea anunță că „responsabilitatea noastră este în fața oamenilor, nu în fața unor grupuri de interese, și vom continua să reprezentăm interesele oamenilor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram