Silvia Radu cere, până vineri, un plan de fluidizare a traficului sau…demisii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, a cerut conducerii Direcției generale transport public și căi de comunicație, până vineri, un plan de fluidizare a traficului în Chișinău. În caz contrar, sunt așteptate demisii.

În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei, Radu a cerut responsabililor din cadrul Direcției să colaboreze cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne sau cu cine consideră ei de cuviință, dar până vineri să fie prezentat planul cerut.

„Să ieșiți împreună cu colegii și să discutați cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne sau cu cine considerați de cuviință, iar vineri să-mi prezentați un plan foarte concret și aplicabil imediat pentru fluidizarea traficului. Dar să nu veniți cu povești că nu avem bani la Primărie, că nu avem posibilitatea de a rezolva problemele și că avem foarte multe probleme birocratice”, a spus Silvia Radu.

Mai mult, acesta spune că așteaptă demisii în cazul în care responsabilii din cadrul Direcției transport nu vor reuși să întocmească planul de fluidizare a traficului din municipiu.

„Dacă credeți că nu reușiți, nu vedeți soluții, vă rog să lăsați pe alții să o facă și vă aștept cu demisia”, a mai spus Radu.

De asemenea, aceasta a cerut și o statistică a consumului de material antiderapant, în contextul în care șeful adjunct al Direcției, Vitalie Butucel, a spus că pentru sezonul rece sunt disponibili 1000 de metri cubi de nisip și sare, iar la 1 decembrie urmează să mai fie procurate cinci tone de material antiderapant.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...