Liviu Dragnea, însoțit la DNA de zeci de PSD-iști; Ar avea 5 capete de acuzare în dosarul TelDrum

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost prezent luni dimineață la sediul DNA, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile într-un nou dosar legat de compania TelDrum din Teleorman. Potrivit unor surse Realitatea TV pe numele lui Dragneasunt 5 capete de acuzare într-un dosar uriaș de fraudă cu fonduri europene. La primele ore ale dimineții s-a prezentat la sediul Direcției Anticorupție și Marian Fișcuci, fost coleg de liceu al lui Dragnea și primul patron al firmei TelDrum. În fața sediului DNA au venit pentru a-l susține pe liderul partidului social-democrat zeci de membri și susținători ai PSD.

Surse citate de Realitatea TV din România spun că Liviu Dragnea este urmărit penal într-un nou dosar, legat de TelDrum, fiind vorba de cinci capete de acuzare.

Ancheta vizează fraude cu fonduri UE, fiind vorba de acordarea cu dedicație a unor contracte pe bani publici pentru TelDrum, pe vremea când Dragnea era șef al Consiliului județean Teleorman. Prejudiciul în dosar depășește suma de 21 de milioane de euro.

Între cele 5 capete de acuzare pe numele lui Dragnea, două vizează infracțiunea de abuz în serviciu, două infracţiuni de fraudă cu fonduri europene și una se referă la constituirea unui grup infracțional organizat. Faptele incriminate în 2009-2010.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...