/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Programul sărbătorilor de iarnă. Ce activități au planificat autoritățile în acest an

missing
13 noiembrie 2017, ora 10:56

Astfel, pe 24 și 25 decembrie, în centrul Capitalei va fi serbat Crăciunul, care va cuprinde o paradă a costumelor și un spectacol intitulat „Clinchet de argint pe aripi de colind”. În ziua Crăciunului este planificat un spectacol de divertisment cu muzică ușoară care va dura 3-4 ore.

În perioada 26 decembrie – 14 ianuarie, în apropierea bradului vor fi organizate matinee pentru copii cu Moș Crăciun și animatori, în colaborare cu actorii de la teatrul „Guguță”.

Noaptea dintre ani va fi sărbătorită în compania orchestrelor folclorice și va include două componente: „Portretele anului 2017” și „Medalion de Revelion”.

„Vreau și e în posibilitatea nostră să lucrăm cu colectivele municipale și orchestrele profesioniste care sunt la balanța Direcției Cultură”, a declarat Stela Mitriuc.

Din program nu vor lipsi focurile de artificii. În seara de Revelion, activitățile de pe strada 31 august se vor încheia la ora 20.00, iar în PMAN vor începe la 22.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram