Două comedii pe care trebuie să le vedeți în acest weekend la Teatrul Național Eugene Ionesco

Chirita

La acest final de săptămână nu pierdeți ocazia de a vă distra, vizionând două comedii excepționale. Actorii și atmosfera plăcută de la Teatrul Național Eugene Ioneso vă vor crea dispoziție pentru o săptămână înainte.

Astfel, sâmbătă, 18 noiembrie, actorii vă așteaptă la „Chirița în provincie”. Comedia Chirița în provincie vă va face garantat să râdeți și să petreceți timpul frumos, iar la sfârșit de spectacol veți avea ocazia să serviți vin domnesc și să gustați din plăcinte, astfel încât să percepeți atmosfera și mediul social al timpului.

„Iubirea la proști” va fi jucată duminică, 19 noiembrie. O comedie în stil francez, care vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate. Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.
Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente