(VIDEO) Manifestaţii în România faţă de modificările legilor justiţiei; Protestatarii din Bucureşti au aruncat cu hârtie igienică în sediul central al PSD

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Proteste faţă de OUG de modificare a Codului Fiscal, precum şi faţă de proiectele de modificare a legilor justiţiei au loc duminică seara, atât în Bucureşti, cât şi în mai multe oraşe din România.

În Bucureşti, oamenii au început să se adune în faţa Guvernului, la ora 18.00, după care au plecat în marş spre sediul PSD de pe Kiseleff, pentru a arunca cu hârtie igienică.

Manifestanţii au plecat duminică seară din faţa sediului PSD, o mică parte revenind în Piaţa Victoriei. Aproximativ 1000 de persoane adunate duminică în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de modificările Codului Fiscal şi ale legilor justiţiei, au plecat în marş din piaţă după câteva dispute cu jandarmii, care după ce s-au asigurat că exită culoarul necesar deplasării, au încadrat coloana de manifestanţi însoţind-o până la sediul PSD din Kiseleff.

La sediul central al social-democraţilor, protestarii au stat aproximativ o oră scandând şi huiduind. Şi în ţară au avut loc manifestaţii.

Un bărbat fost amendat pentru că a aruncat cu un sul de hârtie igienică în curtea sediului PSD, iar alte două persoane au fost duse la secţie pentru legitimare.

Protestatarii au stat aproximativ o oră în faţa sediului PSD, scandând şi huiduind.

Unii dintre ei au aruncat cu hârtie igienică sau cu alte obiecte în curtea sediului PSD, conform purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Georgian Enache.

Acesta a spus că în zonă sunt mai multe obiective şi că legea prevede amenzi între 100 şi 500 de lei pentru astfel de situaţii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...