09:49:27 23.04.2024
Stiri

S-au căsătorit după doi ani de iubire. La două săptămâni după nuntă, tânăra soţie a cerut DIVORŢUL. Motivul e incredibil

Știri 12.11.2017 17:30 Vizualizări2792 Autor: Ziarul National
S-au căsătorit după doi ani de iubire. La două săptămâni după nuntă, tânăra soţie a cerut DIVORŢUL. Motivul e incredibil


O tânără de 28 de ani din Egipt a cerut divorţul la doar două săptămâni după ce s-a căsătorit cu soţul ei în vârstă de 30 de ani. Motivul? Acesta face toate treburile în casă şi nu o lasă să mişte obiectele aranjate de el. Cearta finală a pornit de la un televizor inteligent, pe care femeia îl dorea pus în alt loc din casă.

Femeia, Samar M., a declarat că nu mai suportă. Bărbatul ei, Mohammad S., este patronul unui magazin de haine şi, deoarece are un manager, îşi dedică aproape tot timpul liber curăţeniei şi altor treburi casnice, printre care şi rearanjarea periodică a mobilei. Tânăra a declarat că înainte de căsătorie bprbatul nu era aşa. Şi mama lui a confirmat că nu făcea treburi prin casă. Samar ar vrea să facă şi ea câte ceva, dar nu este lăsată de Mohammad.

„Soţul meu este o gospodină. El este femeia în casă. Nu mă lasă să ating nimic şi se ocupă el de tot, de la gătit şi până la curăţenie. Eu nu pot avea o părere despre nimic, nici măcar despre locul în care ar fi bine să punem televizorul”, a declarat soţia pentru un ziar din Egipt, transmite go4it.ro.

Acesta nu este primul divorţ rapid recent din lumea musulmană. Anul trecut, un tânăr din Arabia Saudită a divorţat de soţie la scurt timp după ce s-au căsătorit deoarece femeia, în loc să petreacă momente de tandreţe cu el în noaptea nunţii, a stat pe smartphone pentru a răspunde la mesaje.

Potrivit Gulf News, bărbatul s-a izbit de un zid când a încercat să îi facă avansuri soţiei în camera de hotel, deoarece femeia era prea preocupată să răspundă la mesajele de felicitare.Soţul i-a cerut tinerei să înceteze să mai folosească telefonul, iar aceasta s-a enervat şi i-a spus că prietenii ei sunt mai importanţi. La scurt imp, bărbatul a părăsit hotelul, dar nu înainte de a-i spune soţiei că divorţează.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md