Toate drumurile duc la Moscova: Ce a făcut Dodon din nou în capitala rusă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Toate drumurile duc în capitala Federației Ruse. Pe drumul de întoarcere de la Erevan la Chişinău, preşedintele Igor Dodon a decis să meargă în vizită la Moscova.

Dodon a mers la Moscova pentru a organiza câteva întâlniri şi a participa la evenimente pe care le-ar fi considerat importante pentru Republica Moldova.

„Prima întrevedere am avut-o cu copreședintele mișcării „Delovaia Rossia”, binecunoscutul antreprenor, Andrei Nazarov. În cadrul dialogului, am discutat modul în care sânt realizate înțelegerile privind investiţiile mediului de afaceri din Rusia în economia Moldovei, înțelegeri la care s-a ajuns în timpul vizitei delegaţiei „Delovaia Rossia” în ţara noastră, în vara acestui an”, anunţă Dodon.

Acesta mai spune că a convenit să fie organizat un business-forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova si Federatia Rusă în luna mai a anul urmator, la Chişinău.

„Moldova simte o necesitate acută de investiţii din Vest şi din Est. Este important ca atât investiţiile în economia moldovenească cât şi activitatea businessului străin în ţara noastră să se desfășoare liber, fără să fie stânjenite de factorul politic”, scrie Dodon pe pagina sa de facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...