/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Dodon, din nou la Moscova: Moldova simte o necesitate acută de investiţii din Vest şi din Est

missing
12 noiembrie 2017, ora 13:00

Acesta a menționat că a avut o întrevedere u copreședintele mișcării „Delovaia Rossia”, antreprenorul Andrei Nazarov. Dodon a discutat modul în care sunt realizate înțelegerile privind investiţiile mediului de afaceri din Rusia în economia Moldovei.

Acesta a mai scris că a convenit să organizeze un business-forum al oamenilor de afaceri din Republica Moldova și Federația Rusă în luna mai anul următor la Chișinău.

„Moldova simte o necesitate acută de investiţii – și din Vest, şi din Est. Este important ca atât investiţiile în economia moldovenească cât şi activitatea businessului străin în ţara noastră să se desfășoare liber, fără să fie stânjenite de factorul politic”, a scris Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram