/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Scenariștii „House of Cards" se grăbesc să rescrie sezonul 6 al seriei după excluderea lui Kevin Spacey

missing
12 noiembrie 2017, ora 13:28

Mai multe proiecte cinematografice și de televiziune au avut de suferit după valul de acuzații de hărțuiri și abuzuri sexuale abătut asupra Hollywoodului, însă parcă nici unul mai mult decât serialul Netflix “House of Cards” ai cărui scenariști trebuie să scrie rapid o altă încheiere după ce starul seriei, Kevin Spacey, a fost concediat.

Conform CNN, Netflix a trebuit să renunțe la scenariul celei de-a șasea serii “House of Cards” după mai bine de 8 luni de la acceptarea sa și după filmarea primelor două episoade din noua serie. Filmările au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată în urma acuzațiilor făcute de actorul Anthony Rapp care a susținut că avea doar 14 ani pe când Spacey i-a făcut avansuri. După Rapp au apărut și alți actori care l-au acuzat pe Spacey de același lucru, printre care și Harry Dreyfuss, fiul lui Richard Dreyfuss. În consecință, Netflix l-a concediat pe Spacey și a renunțat și la un alt film cu acesta ce urma să fie lansat în 2018, “Gore”.

Netflix a anunțat că sezonul 6 va fi și ultimul din “House of Cards”.

Sezonul 5 din “House of Cards” s-a încheiat cu Frank Underwood care a demisionat din funcția de președinte al SUA, locul lui fiind luat de soția sa, Claire (Robin Wright), care și-a manipulat soțul pentru a prelua ea controlul Casei Albe și, în același timp, refuză să-i acorde grațierea pentru faptele sale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram