11:16:56 28.03.2024
Stiri

Putin, cel mai sincer kaghebist din lume

Politică 12.11.2017 12:00 Vizualizări2636 Autor: Ziarul National
Putin, cel mai sincer kaghebist din lume


Trustia, elegii politikoase

-Vova, răspunde-mi sincer: ai influențat alegerile din America sau nu? Nu băieții tăi au adunat compromatul asupra lui Hillaly Clinton, pe care l-au transmis băieților mei? - l-a întrebat Trump pe Putin, întâlnindu-l, pe coridor, la summitul APEC, în Vietnam?

- Nici n-am avut de gând să manipulez, Donald, mă jur. Tu ai câștigat alegerile cinstit, fiindcă te-a dorit poporul american președinte, fiindcă ești deștept.

- Precis nu te-ai implicat, Vova? FBI spune că te-ai implicat.

- Mă ofensezi, Donald! Pe cuvânt de kaghebist că nu m-am implicat.

- Te cred, Vladimir, văd că ești băiat sincer, dar vreau să se convingă și americanii că Rusia nu s-a implicat în alegerile noastre.

Sigur, Putin este cel mai sincer kaghebist din lume. Îmi amintesc, el se jura că nu s-a implicat în referendumul din Crimea, ca peste vreo lună să spună că a trimis militari cu pregătire sociologică acolo, niște „omuleți verzi”, ca să organizeze referendumul respectiv. La fel a procedat și în Donbas: la început a negat, apoi a recunoscut că militarii ruși se află acolo în vacanță, cu tot cu tancuri, avioane, rachete și submarine atomice. Analogic, trebuie să treacă ceva timp până va mărturisi că ursul și-a băgat coada în alegerile din SUA. Dacă o face acum, Trump ar putea fi demis, și atunci pentru ce au muncit hackerii și agenții ruși, nu-i așa?

Acum stau și mă gândesc cum ar fi reacționat Trump dacă Putin i-ar fi răspuns că da, că a băgat niște bețe în roata democrației americane. Ar fi spus Trump că Putin nu e sincer?

Al vostru franklinizator, iucundist, Ion Buraga



Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md