/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Veste bună pentru părinți! Angajații cu copii bolnavi pot cere suspendarea contractului de muncă pentru doi ani

12 noiembrie 2017, ora 07:53

Autorul proiectului, deputata Valentina Stratan, menționează în nota informativă că prezenta inițiativă are intenția să protejeze în special interesele copiilor bolnavi și ale copiilor cu dizabilități, precum și ale părinților acestora, prin oferirea unor oportunități legale suplimentare, care nu implică cheltuieli distincte, dar care le pot fi de un real folos în abordarea realităților cu care se confruntă.

În opinia deputatei, adoptarea proiectului va avea ca efect ameliorarea situației părințiilor care îngrijesc copii bolnavi sau cu dizabilități, permițându-le să-și păstreze locul de muncă pentru o anumită perioadă în care starea sănătății copiilor s-ar putea îmbunătăți, iar ulterior să revină la muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram