George Takei, celebrul Hikaru Sulu din „Star Trek”, acuzat de agresiune sexuală

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul George Takei, primul interpret al personajului Hikaru Sulu din franciza ”Star Trek”, a fost acuzat de Scott R. Brunton, un fost model, că l-a agresat sexual în 1981, informează The Hollywood Reporter, citat de News.ro. Vedeta din „Star Trek” neagă acuzaţia lui Scott R. Brunton, care spune că a fost pipăit în apartamentul din Los Angeles al actorului.

Un fost model şi actor îl acuză pe George Takei de agresiune sexuală în 1981. Denunţătorul, Scott R. Bruton, care avea 23 de ani în momentul presupusului incident, susţine că Takei a profitat de el când era vulnerabil.

„Asta s-a întâmplat cu mult timp în urmă, dar nu am uitat niciodată”, a povestit Brunton pentru The Hollywood Reporter într-un interviu. „Este una dintre acele poveşti pe care o spui în grup când oamenii îşi reamintesc momente ciudate din viaţa lor. Am spus asta de ani de zile, însă deodată m-am săturat să o tot spun”.

Brunton a declarat că locuia la Hollywood din 1981, lucra ca ospătar şi şi-a început cariera ca actor în reclame şi model. Atunci l-a întâlnit pe Takei, care avea 43, 44 de ani, într-o seară la barul Greg’s Blue Dot. Au făcut schimb de numere de telefon, au vorbit din când în când şi s-au mai întâlnit în alte cluburi, potrivit lui Brunton. Când tânărul Brunton s-a despărţit de prietenul său, a vorbit cu Takei. „Mi-a zis: „dă-mi noul tău număr” şi i l-am dat. Nu după multă vreme, George m-a sunat”, îşi aminteşte Brunton.

Takei, potrivit lui Brunton, l-a invitat la cină şi la teatru. „Era foarte înţelegător şi mă consola pentru că încă eram îndrăgostit de prietenul meu. Era un bun ascultător”, a povestit Brunton.

Cei doi bărbaţi s-au întors în apartamentul actorului pentru un pahar în aceeaşi seară. „Am băut ceva şi m-a întrebat dacă mai vreau un pahar. Am spus că da. Aşa că am mai băut unul şi apoi, dintr-odată, am început să mă simt foarte dezorientat şi ameţit şi am crezut că leşin. I-am spus că trebuie să mă aşez şi mi-a arătat un fotoliu gigantic galben. M-am aşezat şi mi-am lăsat capul pe spate şi cred că am leşinat”.

Când s-a trezit, Brunton îşi aminteşte că era dezbrăcat de pantaloni iar Takei încerca să-i dea jos de lenjeria intimă.

THR a vorbit cu patru dintre prietenii lui Brunton – Norah Roadman, Rob Donovan, Stephen Blackshear şi Jan Steward – care au declarat că acesta li s-a confesat cu privire la întâlnirea dintre el şi Takei în urmă cu mai mulţi ani.

Reprezentanta lui Takei, Julia Buchwald, a afirmat că „George călătoreşte în Japonia şi Australia şi nu poate fi contactat pentru comentarii”. George Takei, în vârstă de 80 de ani acum, a devenit cunoscut pentru rolul Hikaru Sulu din serialul de televiziune „Star Trek”. Este autor şi activist pentru drepturile minorităţilor sexuale.

Într-o serie de mesaje publicate sâmbătă pe Twitter, Takei a negat acuzaţiile.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...