Film, teatru sau o seară cu acorduri de chitară. #diez recomandă evenimente pentru o zi frumoasă de duminică

fe5e466bb8f20ea04d2f46c2739a5af6
Foto: Pinterest

Duminica este ziua în care trebuie să îți încarci bateriile pentru o săptămână înainte. Fie că ai nevoie de activități interactive sau pur și simplu vrei să vizionezi un spectacol sau un film, #diez îți recomandă o serie de evenimente pentru orice gust.

# Iubirea la proști

Fotografia postată de Teatrul Naţional Eugene Ionesco.

Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Spectacolul va avea loc la Teatrul Eugene Ionescu, începutul e la ora 18:30. Mai multe detalii găsiți pe facebook.

# O seara cu acorduri de chitară

Fotografia postată de Doiniana Petcu.

O seară frumoasă și armonioasă, cu bucate delicioasă te așteaptă la Gazetto. Dacă îți place muzica live, în special suntele de chitară, nu ezita să vii duminică, la ora 19:00 la str. Kiev 16/1. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# My Little Pony: filmul

Fotografia postată de Cinema Patria.

My Little Pony: The Movie (2017) urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante. Proiecția va avea loc la rețeaua de cinematografe Patria, detalii găsiți pe pagina de facebook.

# Global Entrepreneurship Week – GEW2017Moldova

Fotografia postată de GEN Moldova - Global Entrepreneurship Network Moldova.

GEN Moldova lansează cea de-a cincea ediției a campaniei globale: Săptămâna Globală a Antreprenoriatului – #GEW2017Moldova. Activitățile vor avea loc între 1-30 noiembrie. Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

#Lecții gratuite de mate şi fizică

Fotografia postată de Smart Physical Approach - SPA.

Te pregătești în mod intens de examenele de BAC sau pur și simplu vrei să cunoști mai multe? Vino la orele gratuite de matematică și fizică, exersează și află soluțiile celor mai complicate probleme. Lecțiile se vor desfășura în intervalul orelor 12:00-14:00 la Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu”. Informații adiționale vezi pe pagina de facebook.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente