/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mai ai timp! A fost prelungit termenul limită pentru înregistrarea la concursul Gala Studenților

11 noiembrie 2017, ora 16:49

Decizia membrilor din echipa de organizare a fost luată în urma valului de recomandări primite pe site-ul Galei. Echipa nu ar fi reușit să contacteze toti potențialii candidați recomandati și să le ofere suficient răgaz pentru a –și depune dosarul.

Daniela Avramioti, organizator GSORM, menționează că: “Anul acesta, secțiunea Recomandă de pe site-ul nostru, a prins foc! Nu cred că am mai primit vreodată atâtea recomandări pentru studenți cu potențial atât de înalt. A trebuit să contactăm fiecare student recomandat în parte, pentru a-i anunța despre acest lucru.”

Corina Darii, organizator GSORM, glumește: ” Am avut și pagina de Facebook blocată temporar din cauza numeroaselor mesaje trimise într-un interval atât de scurt!

Între timp, numeroase companii și-au arătat interestul de a oferi premii speciale pentru studenți specializați în diverse domenii, și astfel, prelungirea termenului limită le va permite tutoror celor interesati sa beneficieze de aceste oportunități. Pe pagina Galei Studenților https://www.facebook.com/galastudentilor.md/ veți găsi mai multe detalii despre aceste premii.

Formularul de înregistrare la concurs poate fi accesat direct pe site-ul galastudentilor.md, secțiunea Concurs. Sunt eligibili studenții originari din Republica Moldova (Licență, Masterat, Doctorat) care își fac studiile în anul 2017/2018 la  una din universitățile din străinătate, dar și cei care au absolvit o astfel de instituție în anul 2017.

În 2017, Gala Studenilor Originari din Republica Moldova este la cea de-a V-a ediție (Aniversară), și echipa de organizare pregătesc un eveniment pe măsură, cu o structură nouă care va include :

  • Concursul de Excelență
  • Nominalizari speciale in diverse domenii :… [Arte, medicina, finante, business…]
  • GSORM Talks Provocări – urmand modelul Ignite talks
  • Paneluri de Dezbatere – unde vor fi explorate modalitățile de implicare ale studenților din diaspora în activitățile de dezvoltare în RM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram