/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„La Plăcinte” taie din restaurantele deschise în România. Firma care operează lanțul este pe pierderi

11 noiembrie 2017, ora 12:25

La acest moment, compania deține 10 unități în țară, dintre care 7 în București (față de 8 în vara acestui an) și câte 1 restaurant în Sibiu, Ploiești și Iași.

Profit.ro a anunțat anterior că lanțul de restaurante „La Plăcinte” a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 27 milioane de lei, cu o creștere de 14% față de anul precedent, și a redus din pierderi, pentru prima dată după 2014.

Pierderile companiei care operează „La Plăcinte”, Andy’s Pizza, au totalizat anul trecut 1,5 milioane lei, cu 0,3% mai puțin față de 2015, când a raportat pierderi de 2,2 milioane de lei. În 2014, Andy’s Pizza a avut pierderi de 2,1 milioane de lei și a raportat o cifră de afaceri de 8 milioane de lei.

Contactați de Profit.ro, reprezentanții Andy’s Pizza nu au transmis un punct de vedere până la ora publicării. Lanțul de restaurante „La Plăcinte” a apărut în 1999 în Republica Moldova și a intrat pe piața locală în 2013, adus de antreprenorul moldovean Andrei Tranga. În acel an de debut, compania a avut o cifră de afaceri de până în 1 milion de lei, pierderi de peste 800.000 de lei și doar 10 angajați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram