Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru prima zi de weekend

evenimente19
Foto: Jacalyn Beales

Vremea rece de afară nu trebuie să ne țină închiși în casă nici în acest weekend. Mai importanți decât temperaturile înalte sunt oamenii calzi cu care putem petrece aceste zile, pe care îi putem întâlni la evenimente sau alături de care putem trăi cele mai frumoase momente. Echipa #diez a adunat o listă scurtă de evenimente, care sperăm să-ți completeze ziua de sâmbătă în agenda ta.

# Plantare de copaci în Valea Trandafirilor 

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 10:00, în unul dintre cele mai populare parcuri din Chișinău, Valea Trandafirilor, vor apărea 90 de copaci noi. Arborii vor fi sădiți în cadrul eco-proiectului non-profit Verde.md. Dacă vrei să contribui și tu la sănătatea chișinăuienilor, la ecologie și să-ți manifești grija pentru natură, află toate detaliile despre eveniment, aici.

# Auradiagnostica

Sâmbătă, la Tucano, ai șansa să îți verifici câmpul electromagnetic și să să-ți vezi bioenergia. Acolo, vei putea înțelege ce fel de energie predomină în corpul tău, de ce ești stresat, ce tip de persoană ești și dacă indicatorii celor 7 chakre sunt în normă. Detalii despre eveniment, aici.

# Proecţii: kakoi takoi teatr?

Centrul pentru Artă Contemporană KSA:K și Studioul 10:90 au pregătit pentru voi puțin dans contemporan. Wayne McGregor este unul dintre cei mai importanți și activi coregrafi britanici. „Croma” lui este un exemplu de combinație reușită a plasticii dansului contemporan și a baletului.  Dacă vrei să-l cunoști și să înveți de la el, găsești detalii pe facebook. 

# 500 de ani de la Reformă

Evenimentul „Sărbătoriți 500 de ani de la reformă”, organizat la Centrul Cultural Odeon propune sâmbăta aceasta o proiecție de film gratuită a filmului „Luther”. Detalii, aici.

# Balet Lacul Lebedelor

Dacă ești pasionat de balet sau vrei să petreci ziua de sâmbătă într-un mod relaxant și interesant, vino la spectacolul de balet „Lacul Lebedelor” care va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Mai multe detalii despre eveniment, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente