/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fără țigări în Vatican. Suveranul Pontif interzice vânzarea țigărilor în orașul Papei

missing
10 noiembrie 2017, ora 14:47

Anunțul a fost făcut public de către purtătorul de cuvânt al Suveranului. Potrivit acestuia, motivul restricției este unul foarte simplu. Sfântul Scaun nu poate să contribuie la o activitate care afectează sănătatea oamenilor și niciun profit nu poate fi legitim dacă aduce daune vieții persoanelor.

Din vânzarea de țigări, Vaticanul câștigă anual milioane de euro. În prezent, oamenii din Vatican au dreptul să cumpere lunar câte cinci pachete de țigări dintr-un magazin de tip duty-free. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, fumatul provoacă decesul a peste șapte milioane de oameni anual.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram