(FOTO) Messi a prezentat mingea Cupei Mondiale; Cum arată și cât costă balonul oficial

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lionel Messi, starul echipei FC Barcelona și al selecționatei Argentinei, a fost prezent la lansarea balonului oficial al Cupei Mondiale de fotbal din 2018, în cadrul unui eveniment care a avut loc joi seara, la Moscova, și la care a participat și fostul internațional francez Zinedine Zidane, antrenorul formației Real Madrid, informează agenția EFE.

Denumită Telstar 18, mingea care va fi utilizată la turneul final din vara anului viitor amintește de cea utilizată la Cupa Mondială din Mexic, în anul 1970, câștigată de Brazilia lui Pele, însă designul acesteia era adaptat vremurilor actuale. Culorile de bază sunt alb și negru, balonul fiind special creat pentru a oferi mai multă vizibilitate pe ecranele televizoarelor.

„Am fost suficient de norocos să descopăr această minge puțin mai devreme și am reușit chiar să o testez. Îmi place totul la ea: noul desing, culorile, totul”, a declarat Messi, citat de site-ul oficial al FIFA.

Fotbalistul argentinian se află în Rusia cu naționala țării sale, care urmează să dispute două meciuri amicale: primul în compania reprezentativei țării gazdă, Rusia, cu ocazia inaugurării stadionului Lujiniki din Moscova, care va găzdui partida inaugurală a CM 2018, iar cel de-al doilea marți, împotriva selecționatei Nigeriei, la Krasnodar.

Potrivit informațiilor oferite de Federația rusă de fotbal, noul balon creat de Adidas va fi pus în vânzare vineri, la prețul de 10.000 de ruble (aproximativ 150 de euro).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...