/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Un permis de conducere fals urma să ajungă în Franța. Un moldovean ar fi primit 50€ pentru a-l transmite

missing
10 noiembrie 2017, ora 13:42

La data de 8 noiembrie a.c., în punctul de trecere „Sculeni”, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat autocarul de rută regulată ”Chișinău-Franța”. În timpul controlului de rigoare, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni asupra a unui călător, care prezenta un comportament agitat. Astfel, inspectorii controlului de frontieră au luat decizia extinderii verificărilor.

În rezultat, la un moldovean de 47 de ani, locuitor al sat. Pelivan, r-nul Orhei, s-a depistat în portmoneul personal un permis de conducere, eliberat de autoritățile românești, cu semne vădite de falsificare. Bărbatul a declarat că în timpul așteptării cursei, s-a apropiat o persoană necunoscută și l-a rugat, contra unei sume de 50 de euro, să transmită un permis de conducere unei persoane care-l va aștepta în Paris.

Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză. Pe faptul celor depistate polițiștii de frontieră cercetează cauza în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și implicarea altor persoane. Cetățeanului documentat i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram