12:59:49 24.04.2024
Stiri

Prima DECLARAȚIE a lui Dorin Chirtoacă după ce a fost eliberat sub control judiciar. „Ceva nu e în REGULĂ. Mă aștept să apară imagini cu mine în PIELEA goală, exact cum s-a întâmplat cu Filat”

Politică 10.11.2017 14:01 Vizualizări5284 Autor: Ziarul National
Prima DECLARAȚIE a lui Dorin Chirtoacă după ce a fost eliberat sub control judiciar. „Ceva nu e în REGULĂ. Mă aștept să apară imagini cu mine în PIELEA goală, exact cum s-a întâmplat cu Filat”


Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, nu e mulțumit de decizia instanței de judecată, care a decis astăzi ca acesta să fie eliberat din arest la domiciliu și să fie cercetat în continuare sub control judiciar.

„Ceva nu este în regulă cu această decizie. Eu acum gândesc cu voce tare. În primul rând, e o decizie tardivă înainte de referendum. În mod normal, astăzi trebuia să fiu eliberat și să fie încetată cauza penală. Acum cred că vor începe discuții că totul a fost aranjat împreună cu Plahotniuc. Vreau să mai spun că, în cazul în care aș ști că toată această clasă politică s-ar duce la fund împreună cu mine, atunci fără probleme dispar și eu”, a menționat astăzi Chirtoacă, după ședința de judecată.

Chirtoacă s-a referit și la imaginile cu el, care apar cu duiumul pe internet în ultimul timp. Primarul suspendat consideră că în așa mod cineva vrea să-l distrugă: „Totul este legat cu referendumul de pe 19 noiembrie. În ultima săptămână de campanie, mă aștept chiar că voi apărea cu pielea, exact cum i s-a întâmplat lui Vlad Filat. Nu știu de unde iau aceste imagini. Sunt probabil și unele interceptări. Vreau să mai spun că sunt niște chestii private, care nu mă privesc doar pe mine. Trebuie de pus punct acestei bătăi de joc”.

Primarul suspendat a mai adăugat că decizia de astăzi va fi atacată la Curtea de Apel. „Noi vom cere casarea acestei decizii și încetarea cauzei penale”, a conchis acesta.

Procurorul de caz, care a solicitat instanței prelungirea cu 30 de zile a arestului la domiciliu pe numele lui Chirtoacă, a declarat că mai întâi va analiza încheierea emisă astăzi de instanța de judecată, după care se va lua o decizie privind contestarea deciziei la Curtea de Apel.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md