/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

A cumpărat un laptop de peste 6000 de lei care s-a dovedit a fi defect. Cum și-a întors banii un consumator

missing
10 noiembrie 2017, ora 12:55

Consumatorul s-a adresat cu cerere prealabilă către agentul economic cu privire la preschimbarea bunului cu unul de calitate corespunzătoare, la care agentul economic a refuzat soluţionarea revendicărilor consumatorului, iar cel din urmă s-a adresat cu o reclamație către Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Reclamația a fost soluționată pe cale amiabilă, restituindu-i-se, astfel, contravaloarea laptopului procurat, în sumă de 6190 lei. Comerciantul a fost informat despre obligațiile și drepturile vânzătorului și avertizat să respecte drepturile consumatorilor, neadmițând ulterior asemenea încălcări.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor informează că atunci când se încalcă drepturile dumneavoastră în calitate de consumator puteți apela la linia consumatorului 022 74 14 64 sau la adresa, mun. Chişinău, str. Vasile Alecsandri, 78 et.1.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram