/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ A vrut să se plimbe. Angajatul unui autoservice din Capitală, cercetat pentru furt de automobil

missing
10 noiembrie 2017, ora 10:50

Poliția a fost alertată de proprietarul automobilului, care a anunțat că i-ar fi fost furat automobilul de model „Honda CRV”, parcat pe teritoriul unui autoservice. Poliția a găsit automobilul abandonat în ograda unui bloc de locuit din bulevardul Dacia a sectorului Botanica. Ulterior, după efectuarea acţiunilor de către experţii criminalişti automobilul a fost returnat proprietarului.

În urma investigaţiile, poliția a identificat autorul infracţiunii. Acesta a fost localizat şi reţinut pe o stradă din Capitală, care s-a dovedit a fi în vârstă de 20 ani, şi activa în cadrul acestui autoservice. El şi-ar fi recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte şi a declarat că l-ar fi sustras doar cu scopul de a se plimba.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat pentru răpirea unităţii de transport, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 600 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram