(FOTO și VIDEO) Dorin Chirtoacă: „Lepre socialiste” care umblați cu referendumul. Primarul suspendat al capitalei comentează pozele și imaginile video apărute recent pe internet

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, acuză membrii Partidului Socialiștilor precum că aceștia ar fi postat poze prin care sunt ilustrate boli ale pielii, socialiștii numidu-le ca boli cu transmitere sexuală. Acesta își exprimă nemulțumirea pe rețele de socilizare numind membrii partidului „lepre socialiste”.

„Astăzi, de ziua mamei mele, au fost răspândite pe internet minciuni aberante, precum că aș fi fost tratat de boli cu transmitere sexuală și drept „dovadă” puse poze cu …fața friptă. Da, m-am fript în 2015, dar nu de boli, ci reparând robinetul de la boiler al unei rude, o mătușă. Poate să vină și să vă dea vreo două, dacă ați avea curaj să ieșiti din tufari, „lepre socialiste” care umblați cu referendumul”, a scris Chirtoacă pe pagina sa de facebok.

Mai mult, primarul suspendat al capitalei mai comentează imaginile video care au apărut recent în mass-media, pozele din 2011-2012 dintr-o barcă, din lacul „Valea Morilor” din Chișinău.

„Puteam fi oriunde, cu oricine și cu o sută, din contul și din timpul meu. Diverse poze dintre care majoritatea la care nu am nici o atribuție, poze inclusiv cu câteva persoane pe care nici măcar nu le cunosc. Acum si un video din 2013, tocmai din „Tenerife”-le munților Bucegi, România. Ce aveși totuși cu viața altor oameni? Domnule Morari, te-am întrebat în două rânduri astă vară, ce căuta prin oraș poze din telefoane, poze din viața privată, după perchezițiile care le-ați făcut și telefoanele care le-ați sechestrat la voi? Înteleg că acum a venit răspunsul?” se întreabă Chirtoacă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...