/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/VIDEO/ O nouă ședință în dosarul Chirtoacă, amânată. „A rămas doar un glonte în cap să-mi tragă”

missing
09 noiembrie 2017, ora 19:10

„O să lupt până la ultima suflare, pentru că altceva nu are ce mi se întâmple. A rămas doar un glonte în cap să-mi tragă, în rest de toate au fost, și în arest, și bătaie de joc pe internet și loviți alți oameni și scos de la serviciu. De toate deja mi s-au întâmplat, a rămas doar un glonte în cap,” a menționat Dorin Chirtoacă.

Ședința de astăzi a început cu o întârziere de o oră, după ce avocații lui Dorin Chirtoacă au depus o nouă cerere de recuzare a judecătorului, Alexandru Negru. Potrivit lui Dorin Chirtoacă, magistratul a fost jurist la Prestări Servicii din cadrul primăriei și a fost dat afară din funcție. Primarul crede că judecătorul ar putea să se răzbune pe el. Recuzarea, însă a fost respinsă.

„Prin urmare dumnealui are motive să se răzbune pentru ilegalitatea cu care l-am prins acum 7 ani de zile și în asemenea situații un judecător nu are dreptul să judece persoana cu care a avut asemenea conflicte”, a adăugat primarul suspendat.

„O consider încheierea în cauză drept una legala și întemeiată. De către acuzator au fost prezentate probe care au demonstrat probe că judecătorul Negru nu a avut careva legătură contractuală cu inculpatul Dorin Chirtoacă”, menționează procurora Victoria Furtună.

De pe holurile instanței, Dorin Chirtoaca s-a amuzat și de faptul că Silvia Radu a preluat conducerea primăriei Capitalei.

„În ceea ce privește faptul că dna Silvia Radu, sau mai corect Silvia Raider a ajuns în biroul primarului general al municipiului Chișinău, aceasta este o butaforie și anarhie”, a menționat Dorin Chirtoacă.

Proaspătul primar interimar, Silvia Radu, nu a răspuns la telefon pentru a-i răspunde primarului suspendat. Dorin Chirtoacă, este învinuit în două dosare penale. În ambele cazuri primarul suspendat se declară nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram