Recomandări marca #diez pentru evenimentele de vineri. Vă așteaptă multă relaxare, distracție și comunicare

evenimente33
Foto: Alex Iby

Hai că-i gata! Weekendul iată-iată se apropie, de aceea, vineri, pe bune, e considerată o zi de încălzire înainte de sâmbătă și duminică – zile fierbinți ale distracției. Iar #diez te ajută să alegi amuzamentul potrivit.

#„Balul Bobocilor” Finala USM 2017

Autoguvernarea Studenților și Consiliul Sindical al Universității de Stat din Moldova invită pe toți pe 10 noiembrie, curent, la tradiționalul eveniment „Balul Bobocilor” Finala USM 2017. Cu voie bună și dispoziție sunteți așteptați la Casa de Cultură USM, str. Tighina 2, ora 17:30, să-i susțineți pe cei mai tari bobocei, care vor face atmosferă și vor lupta pentru titlul de Mister Boboc și Miss Bobocică USM a anului 2017. Evenimentul va fi colorat de mai mulți invitați speciali iar voi veți pleca cu o bună doză de energie și zâmbet.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Tech Open Doors

Pe 10 noiembrie, huburile antreprenoriale și companiile TIC din Chișinău își vor deschide ușile pentru tineri, organizând evenimente și activități educaționale.

Pentru a participa este important sa te înregistrezi: https://goo.gl/forms/2wo3u9a011N6alPs2

Mai multe detalii găsești AICI!

#Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor

Pe data de 10 noiembrie este planificată plantarea a zeci de arbori și arbuști care vor înflori în fiece an în parcul Valea Trandafirilor.  Sunt invitați toți doritorii de a pune umărul la înverzirea parcului pe 10 noiembrie, la ora 14.00 în parcul Valea Trandafirilor.

Ne întâlnim aici: http://bit.ly/Hartaevenimentului

Mai multe detalii găsești AICI!

#Training Styling & More with Nathaniel Kowalsky

10 Noiembrie, ora 17:00, în incinta Bibliotecii Naționale ”B.P. Hașdeu”

Participare Gratuită și Locuri Limitate.
Completați formularul pentru participare: https://goo.gl/forms/xsTFKT1ZQo0rSUE83

Nathaniel Kowalsky este editorul de modă a revistei SAKS Magazine, a început cariera în industria ușoară 5 ani în urmă în calitate de model, a prelungit cu jurnalism de modă, styling și fotografie de modă. A lucrat cu branduri locale, internaționale, cu artiști, interpreți și persoane publice.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cum să ai o căsătorie lungă și fericită?

La acest training pot veni nu doar celibatarii(rele), dar și cei care deja au dat jurământul de dragoste eternă. anturaj romantic, cafe concert, workshop-uri cu teme specifice pentru soți și soții. Dacă v-ați întrebat vreodată cum să ai o căsnicie lungă și fericită? Cum să rămâi îndrăgostit, când timpul vrea să diminueze emoțiile și afecțiunea? Cum să păstrezi chipul primordial al căsniciei, când pretutindeni în jur sunt doar modele de căsnicii ruinate? Atunci vei găsi răspunsuri la aceste și alte întrebări  de la invitații speciali pentru acest eveniment, Kim și Sue Bonnevie, cuplul care-și sărbătorește în acest an 40 de ani de căsătorie.  Informații suplimentare poți găsi pe pagina de Facebook.

#A Black Cat Party

Această vineri se anunță a fi cea mai seducătoare și grațioasă, la fel ca și pisicile. Vino la muzCafe & Muzzette Karaoke, iar pisicuțile noastre vor avea grija de dispoziția voastră, Mrrr!!! Pentru detalii suplimentare, află aici.

#FLOWER Friday Party

Toate domnișoarele și doamnele vor primi câte un buchețel de flori personalizat marca MuzCafe. Vino să-ți se coloreze zâmbetul pe buze și să petreci o seara pe cinste.  Organizatorii ți-au pregătit cele mai vesele concursuri și cea mai tare atmosferă. Mai stai pe gânduri ce să faci vineri seara? Iată unde trebuie numaidecât să vii! Detalii despre eveniment, găsiți aici.

#KvartirniK – Open Mic 2

Serile devin tot mai reci, iar necesitatea de comunicare persistă. Sunteți așteptați la o seară de socializare în studioul Kvartirnik, situat pe strada Ștefan cel Mare 132, la ora 20:00. Nu uitați să aduceți băutura voastră preferată, ei au numai apă, ceai și cafea :). Informații suplimentare despre eveniment aflați pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente