/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO. VIDEO/ Rusia: Un bloc de locuit cu nouă etaje s-a prăbușit parțial. Trei morți și mai mulți răniți

missing
09 noiembrie 2017, ora 17:59

UPDATE 17.55: În momentul de față, au fost găsiți trei morți, iar alte patru sunt rănite. Salvatorii continuă să analizeze ruinele blocului. Potrivit departamentului situațiilor excepționale, sub ruinele ar putea fi 10-15 persoane.

UPDATE 17.00: Două persoane au decedat, iar 32 de apartamente au fost distruse.

Casa este situată pe strada 10 octombrie (conform altor surse, pe strada Udmurtskaya, la intersecția cu strada 10 octombrie). Din imaginile apărute pe rețelele de socializară, se vede clar cum s-au prăbușit etajele 1-9.

Presa rusă informează că, în urma prăbușirii, există răniți, dar numărul lor este încă necunoscut. La primul etaj al casei ar fi existat un centru pentru copii și, de asemenea, un magazin de bijuterii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram