Doliu în lumea cinematografiei; A murit o celebră Fată Bond

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actriţa de origine germană Karin Dor a murit, la 79 de ani, într-un azil din Munich. Ea a fost cunoscută pentru celebrul rol din „You Only Live Twice”, în care îl seduce pe James Bond, jucat de Sean Connery.

Dor a jucat-o pe superba Bond-girl Helga Brandt, iar personajul ei a devenit legendar. Anunţul morţii ei a fost făcut de fiul său, Andreas Renell. Acesta a povestit ziarului Bild că mama lui a decedat într-un azil, după ce anul trecut suferise răni seriose, în urma unei căzături, scrie Cancan.ro.

Karin Dor şi-a început cariera actoricească la vârsta de 17 ani. A cochetat cu teatrul, dar a devenit cunoscută datorită filmelor în care a apărut. Ea a jucat şi în pelicula „Topaz”, regizată Alfred Hitchcock, dar şi în alte zeci de producţii cinematografice germane.

A fost apreciată atât pentru frumuseţea ei, cât şi pentru talentul actoricesc şi a rămas una dintre cele mai apreciate Bond-girls din câte au existat.

Karin Dor a fost căsătorită de trei ori şi are un singur copil, pe Andreas Renell. Ultimul ei soţ, cascadorul George Robotham, a murit în 2007.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...