/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

A rămas fără mașină. BMW -ul X5 al unui moldovean a fost reținut de poliția de frontieră

missing
09 noiembrie 2017, ora 15:05

Pentru efectuarea formalităților de trecere a frontierei, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un cetățean moldovean de 37 de ani, la volanul unui BMW X5 înmatriculat în Anglia. În cadrul controlului de frontieră s-a constatat că numărul certificatului de înmatriculare nu aparține mijlocului de transport.

În urma verificărilor minuțioase a automobilului, polițiștii de frontieră au constatat că numărul de identificare de pe caroseria mașinii, lipsește. Șoferul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, precum că în luna iulie a.c. a făcut schimb de mașini cu un cetățean englez. Mai mult, moldoveanul afirmă că mijlocul de transport a fost verificat de Compania Driver Vehicle Licensing Agency (DVLA) din Marea Britanie.

Cazul urmează să fie stabilit în vederea elucidării tuturor circumstanțelor de către ofițerii de investigații. Autoturismul a fost indisponibilizat pe teritoriul punctului de trecere Leușeni, până la finalizarea cercetărilor, iar moldoveanului i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram