/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„Din culisele poliției” - proiectul care își propune să vină în ajutor tinerilor din mediul rural

missing
09 noiembrie 2017, ora 10:09

Potrivit lui Cavcaliuc, acest proiect este inspirat din propria sa experiență de viață și presupune cunoașterea specificului meseriei de polițist: „Noi, echipa care am lucrat asupra acestui proiect ne punem mari speranțe, inclusiv în partea ce ține de sporirea interesului tinerilor de la sate cu posibilități reduse în raport cu cei din urbă de a participa la astfel de evenimente, fapt care poate favoriza realizarea din punct de vedere profesional în viitor a acestora. Peste o mie de tineri din toate satele din țară în timpul apropiat vor putea face cunoștință cu tot ceea ce se cheamă Poliție mai îndeaproape.

O primă întâlnire în acest sens va avea loc la 11 – 12 noiembrie 2017, în cadrul unei tabere de odihnă, iar pentru ca atmosfera să fie una degajată și familială, seara, în jurul unui rug se vor interpreta cântece la chitară, vor fi relevate istorioare captivante ce fac parte din activitatea cotidiană a Poliției Naționale, precum și se vor purta discuții deschise și sincere între participanții proiectului”.

Șeful-adjunct al IGP a menționat că va reveni cu detalii și informații noi despre parcursul proiectului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram