Pariul imposibil al lui Ronaldo

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cristiano Ronaldo a pus un pariu interesant cu colegii săi. Deşi până acum a marcat un singur gol în campionatul Spaniei, starul portughez vrea să câştige din nou trofeul pentru cel mai bun marcator din Primera.

Ronaldo a marcat un singur gol în acest sezon din Primera, în deplasarea de la Getafe (câştigat cu 2-1 de Real Madrid). Din campionatul Spaniei au trecut 11 etape, dar Ronaldo a putut să joace în doar 7 meciuri, deoarece a fost suspendat 4 etape.

Însă, starul lui Real Madrid este sigur că va reuşi să iasă din nou golgheter în Spania şi a pus un pariu în acest sens cu ceilalţi jucători de la Real Madrid.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Jose Ramon, în cadrul unei emisiuni de la Radio Marca. Dar obiectivul lui Ronaldo este foarte greu de atins. Bineînţeles, mai sunt încă 27 de etape din campionatul Spaniei, dar Leo Messi este deja lider în clasamentul golgheterilor, cu 12 goluri. În plus, Zaza (Valencia, 9 goluri) şi Bakambu (Villarreal, 8 goluri) arată şi ei o formă foarte bună.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...