(METEO) Ploi slabe și cer noros, în întreaga țară; De mâine vremea se schimbă brusc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă în ultimele zile ne-am bucurat de temperaturi în media celor normale perioadei în majoritatea regiunilor, astăzi Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță ploi slabe, de scurtă durată și cer noros pe întreg teritoriul republicii.

Ploile și cerul noros vor predomina astăzi. Vineri, însă, va fi vreme frumoasă cu mult soare, iar temperaturile în capitală vor depăși 15 grade.

În zilele de odihnă temperaturile vor fi destul de ridicate conform acestei perioade. Astfel, spre sfârșitul săptămânii curente vom avea parte de o creștere treptată a temperaturilor. Duminică, în sudul republicii vor fi înregistrate până la 16 grade Celsius, în timp ce de săptămâna viitoare mercurul din termometre va urca până la 20 de grade Celsius.

Totuși, temperaturile ridicate vor veni la pachet cu ploi slabe, cel puţin începând cu ziua de duminică.

Astăzi, locuitorii Capitalei se vor putea bucura de o zi superbă. Pe timpul după-amiezii, valorile de temperatură vor urca până la 12 grade Celsius, iar vântul nu îşi va face prea mult simţită prezenţa. Vreme frumoasă şi temperaturi echilibrate se vor înregistra, astăzi, pe întreg teritoriul republicii.

Mai multe detalii despre vreme, citiţi aici.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...