Aşa faci cel mai bun SUFLEU de conopidă. REŢETA incredibilă pe care puţină lume o ştie
În combinație cu brânza, smântâna și cașcavalul, conopida capătă un gust aparte. Așadar, nu e de mirare că tava de sufleu de conopidă se va termina în scurt timp.
Ingrediente:
2 conopide
3 ouă
400 g smântână
200 g șuncă presată de pui
300 g brânză telemea
10 g unt
Preparare:
Conopida se desface în buchețele mici, se spală și se pune la fiert într-un vas cu un praf de sare. După fierbere, se lasă la răcit. Conopida fiartă se așază ordonat într-o tavă pe care în prealabil ai dat-o cu unt.
Într-un vas se bat cele trei ouă și după se amestecă cu smântâna.
Se rade brânza, se tăie șunca presată de pui (sau orice se preferă în locul acesteia) în feliuțe mici / cubulețe și acestea se presară ordonat deasupra conopidei din tavă, după care smântâna se toarnă pe deasupra. Apoi se mai pune puțină brânză rasă pentru a se rumeni frumos la final.
Când cuptorul este încins introduci sufleul la foc potrivit, unde îl lași aproximativ 30 de minute.
Sursa: realitatea.net
Stadionul din Nisporeni, renovat din bani publici, ar putea fi certificat internațional pentru a găzdui selecționate naționale de diferite categorii de vârstă
Președinta Maia Sandu solicită accelerarea procesului de integrare europeană a R. Moldova: „Efortul trebuie să fie unul al întregii societăți: al sectorului privat, al mediului academic, al reprezentanților societății civile, al celor din diaspora”
Un nou mesaj PUTERNIC de susținere a R. Moldova. Iohannis, la Consiliul European: Ucraina și R. Moldova rămân teme de prioritate absolută