(video) Evenimente care îți aduc bună dispoziție și dragoste. Recomandări #diez pentru joi, 9 noiembrie

evenimente27
Foto: Nathan McBride

Din păcate 9 noiembrie nu are mai mult de 24 de ore și asta e din cauza că v-am pregătit o serie de evenimente extraordinare. Dacă puteți opri timpul, la sigur veți reuși să le vedeți pe toate. Îmbrăcați-vă cât mai călduros și nu uitați cușma, bate vântul.

# Training: Război, Violență și Pace

Chiar dacă trăim în secolul 21, când violența, războiul și tortura sunt interzise, oamenii nu încetează să lupte împotriva dușmanilor, în schimb să se așeze la o masă negocieri. Cu toate acestea, războiul și violența continuă să persiste pe arena internațională și reușesc să influențeze istoria care se scrie în prezent. Dacă dorești să găsești răspunsuri la întrebările
#Care sunt consecințele majore la care poate duce conceptul de război?
#Este oare morală utilizarea forței pentru a obține pace?
#Este violența o parte esențială a politicii sau exact opusul ei? atunci ești bine venit trainig.

Un om informat este un om puternic! Nu ezita să-ți lărgești orizontul de cunoștințe alături de no! Prețul unui bilet este de 25 lei pentru membrii Debate Academy(membri ai cluburilor de dezbateri afiliate DA) și de 40 lei pentru cei ce nu dețin acest statut.

Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Onisifor Ghibu, de peste stradă Nicolae Iorga, 21A. Toți să fiți la ora 16:00. Află mai multe informații despre trainig pe pagina de Facebook.

#Retro Party ’90

În fiecare joi, MuzCafe’44 organizează un show excepțional pentru prietenii lor. De această dată, băieții v-au pregătit un party în stil retro, cu cea mai bună muzică a anilor ’70-’90 ai secolului 20. Vino pe strada Albișoara 44 și distrează-te ore-n șir. Detalii despre Retro Party află pe pagina de Facebook.

# Spectacol „În numele revoluției”

Teatrul Laborator „Arta și Gândul” vă invită pe 9 noiembrie la spectacolul „În numele revoluției sau Azi nu vreau să mor”. Dacă nu ai planuri pentru diseară, noi îți sugerăm să mergi și să privești un spectacol de zile mari. Toate detaliile le poți găsi aici.

#Iată femeia pe care o iubesc

Încă un spectacol din seria „dacă nu ai planuri pentru diseară”. De această dată, la Teatrul „Geneza Art” se va juca un spectacol de Cămil Petrescu, „Iată femeia pe care o iubesc”. Vino cu persoana pe care o iubești și priviți acest spectacol împreună. Prețul biletelor este de 120 de lei. Detalii aici.

# Crima din Orient Express

kjhkjhk

Ați așteptat să apară filme noi în cinematografele din Chișinău? Iată unul la care merită să mergeți (nu singuri). În premieră „Crima din Orient Express” va relata cum un renumit detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume.

Veniți la Patria MULTIPLEX, Sala I, la ora 14:40.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente