/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Conductă pentru transportarea ilegală a alcoolului, găsită de Poliția de Frontieră din Ucraina și Moldova

missing
08 noiembrie 2017, ora 17:01

Într-un comunicat Poliției de Frontieră din Ucraina se spune că conducta a fost găsită la câțiva metri de țărmul Nistrului, în apropiere de localitatea Kozlov, din regiunea Vinița. Țeava era ascunsă la o adâncime de 30 de centimetri. Și poliția de frontieră din R. Moldova a descoperit în aceeași direcție o conductă de 500 de metri pe malul Nistrului din Moldova. Conductele de pe ambele părți au fost demontate.

Poliția de frontieră din Ucraina remarcă că în ultimii 5 ani, au scos din Nistru peste 15 conducte și au confiscat circa 99,5 mii litri de alcool de contrabandă, cu o valoare de circa 13 milioane de grivne, adică peste 8,4 milioane de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram