Barcelona l-ar putea pierde gratis pe Messi în 2018

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Barcelona are probleme mari cu prelungirea contractului pentru Leo Messi. Starul catalanilor nu şi-a pus semnătura pe noua înţelegere, iar contractul în curs îi expiră în vara lui 2018. Astfel, la 1 ianuarie, Messi intră în ultimele şase luni de contract şi poate pleca la orice echipă.

Jurnalistul Toni Frieros, un apropiat al Barcelonei, a explicat situaţia incredibilă în care se află clubul catalan. Chiar dacă anunţul catalanilor e acela că ”Messi urmează să semneze în următoarele zile”, realitatea pare să fie cu totul alta.

”Toţi jucătorii care erau în această situaţie şi-au prelungit contractele, ba chiar Iniesta a semnat unul pe viaţă. De ce n-a făcut-o şi Messi? În mai puţin de două luni de zile, Messi este liber să negocieze şi să semneze GRATIS cu orice alt club din lume. O lovitură cruntă pentru Barcelona, care tocmai s-a făcut de râs cu Neymar.

Sunt şi semnale bune, Messi încasând deja o bună parte dintr-un bonus de loialitate, iar ăsta ar putea fi un semnal bun pentru fani, dar liniştea totală va veni doar dacă Leo îşi va pune semnătura pe noul contract”, scrie jurnalistul, citate de Telekomsport,ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...