Dodon vrea să împânzească ţara cu birouri în care să primească cetăţenii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon vrea să împânzească ţara cu birouri, în care să primească cetățenii pentru audientă, iar primele astfel de birouri ar urma să fie deschise în oraşul Rezina şi satele Coșnița şi Varniţa.

Declarând că are multiple adresări din partea cetățenilor, Dodon a convocat o ședință de lucru cu responsabili din cadrul Aparatului Preşedintelui pe problema deschiderii unor birouri publice pentru stabilirea unui dialog direct cu locuitorii orașelor şi satelor din aceste raioane, inclusiv localitățile din Transnistria.

Acesta spune că activitatea birourilor publice are menirea să elimine barierele birocratice, să sporească eficienta şi operativitatea administraţiei Preşedintelui în cazurile de acordare a asistenţei necesare locuitorilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

La prima etapă, se planifică deschiderea acestor birouri în oraşul Rezina şi în satele Coșnița şi Varniţa. „Nu este exclus că, în continuarea acestei activităţi, astfel de birouri vor fi deschise în majoritatea raioanelor Republicii Moldova”, spune Igor Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...