Periculos! Un şofer din sudul ţării a sărit din mers din tractor pentru a îndrepta oglinda de la tractorul din spate// VIDEO

Un şofer din sudul ţării a fost surprins efectuând o manevră periculoasă. Acesta a sărit din tractorul pe care îl conducea pentru a îndrepta oglinda de la tractorul ce venea din spate. Imaginile video au fost difuzate marţi, 7 noiembrie, de portalul Gagauz.md.

Potrivit surse citate, cazul a avut loc într-o gospodărie agricolă din raionul Vulcăneşti. Din imaginile video difuzate se poate de observat cum cele două tractoare, mergeau unul în spatele altuia, pe un lot agricol, în timpul lucrărilor de arat.

Deodată primul tractorist a sărit din mers din maşina agricolă, fără a opri motorul, şi a alergat spre cel de-al doilea tractor, unde repede a îndreptat oglinda. După aceasta, tractoristul a luat-o la fugă spre tractorul său.

” La cel de-al doilea tractor s-a mişcat oglinda retrovizoare, iar uşa s-a blocat. Șoferul a cerut ajutorul partenerului care se afla în tractorul din faţă. Acela a rezolvat această problemă din mers”, a relatat un martor.