Accidentul rutier s-a produs din cauza a două automobile, care s-au ciocnit pe o stradă din Bucureşti. Potrivit jurnaliştilor români, într-o maşină se aflau trei tinere, iar la un moment dat, cea care se afla la volan nu s-a asigurat la un viraj şi a fost lovită de un alt automobil. Impactul a fost urmat de un incendiu, care s-au extins şi la alte autovehicule parcate în apropiere.

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului. Potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului. În total, şase maşini au fost avariate, patru dintre ele fiind afectate de flăcări. Echipajele de intervenţie au acţionat cu două autospeciale şi au lichidat incendiul.

Presa română scrie că şoferul maşinii BMW, implicat în accident, a coborât din automobil şi a scos victimele. A luat un stingător din portbagaj şi a încercat să stingă incendiul pornit în maşina fetelor, după care a dispărut de la faţa locului.

În cele din urmă, autorităţile au dat de urma şoferului. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani, despre care s-a constatat că era în stare de ebrietate. Pe seama acestui caz a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii tragediei.