/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Pe urme fierbinți! Hoț de buzunare, prins într-un microbuz de pe ruta 116

missing
08 noiembrie 2017, ora 11:02

Potrivit poliției, bărbatul a fost surprins în timp ce ar fi sustras un portmoneu din geanta unei femei. Făptaşul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri, unde şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind depistat asupra lui portmoneul victimei.

Individul s-a dovedit a fi în vârstă de 38 ani, anterior judecat pentru infracţiuni analogice. Pe marginea cazului s-a dispus iniţierea unei cauze penale pentru comiterea infracţiunii de pungăşie, care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

În acest context Poliţia Capitalei recomandă următoarele:

– Când aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect, lîngă DVS.
– Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.
– Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.
– Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.
– În cazul în care nimeriţi în locuri publice aglomerate şi sunteţi bruscat, asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la persoanele din jur.
– Geanta atârnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare.
– Ţineţi bagajul personal pe cât posibil în văzul ochilor.
– Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vârstă diferită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram