(VIDEO) Pungășie în microbuz. Un bărbat a fost reţinut în timp ce încerca să fure un portmoneu din geanta unei femei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reţinut în timp ce ar fi sustras portmoneul din geanta unei femei, care se deplasa cu microbuzul de pe ruta 116 din capitală. Făptaşul a fost reţinut imediat de poliţişti.

Suspectul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind depistat asupra lui portmoneul victimei. Potrivit poliţiştilor, individul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni asemănătoare.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

În acest context, poliţiştii recomandă persoanelor care circulă cu transportul public să pregătească din timp banii pentru achitarea călătoriei, înainte de a urca în transport. Este bine să evitați să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare, de asemenea, evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.

În cazul în care vă aflaţi în locuri publice aglomerate şi sunteţi bruscat, asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la persoanele din jur. Este important să ţineţi bagajul personal pe cât posibil în văzul ochilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...