(FOTO) E de nerecunoscut: Cât de mult s-a îngrășat omul care i-a luat toate centurile lui Kliciko

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Tyson Fury n-a mai boxat de doi ani, după victoria care a şocat lumea boxului, obţinută în faţa lui Wladimir Klitschko, în noiembrie 2015. Între timp, britanicul s-a confruntat cu mai multe probleme. După ce a încasat cea mai mare primă din cariera sa, 7 milioane de euro, uriaşul de doi metri şi 6 centimetri a fost depistat pozitiv cu cocaină, iar licenţa i-a fost retrasă.

A fost deposedat şi de cele trei centuri, dintre care două câştigate la meciul cu Klitschko, atunci când cântărea 112 kilograme. Acum a ajuns la 156. Cu toate acestea, britanicul de 29 de ani spune că e gata de o revenire în ring. Neînvins la profesionişti, Fury a pus acest derapaj pe seama unei depresii severe, însă susţine că va fi gata de luptă în câteva luni.

Sunt la fel de pregătit ca oricând. Sunt gras ca un porc, păros ca un animal, însă flămând ca un leu. Cei doi ani în afara ringului îţi dau acel impuls să te întorci în ring şi să dai de pământ cu adversarii”, a spus Fury.

Momentul mult aşteptat e prevăzut pentru vara lui 2018. Însă până atunci, Fury, care este suspendat, va trebui să se prezinte în faţa unei comisii de specialitate, care îl aşteaptă de mai bine de un an la audieri, în privinţa dopajului. Fostul deţinător al centurilor WBO, IBF şi WBA ţinteşte nici mai mult, nici mai puţin decât cele patru titluri mondiale.

Cei trei campioni mondiali care deţin aceste centuri sunt neînvinşi. Britanicul Anthony Joshua deţine titlurile IBF, IBO şi WBA şi a câştigat toate cele 20 de meciuri prin knock out. Americanul Deontay Wilder, campion WBC, are 39 de victorii, dintre 38 obţinute înainte de limită. Neo-zeelandezul Joseph Parker, camion WBO, are 24 de victorii, dintre care 18 knock out-uri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...