/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Marea Britanie: Un fost ministru laburist acuzat de hărțuire sexuală s-ar fi sinucis

missing
07 noiembrie 2017, ora 16:20

Sargeant, membru al Partidului Laburist galez (de opoziție), declarase pentru media locală în urmă cu câteva zile că dorește o anchetă rapidă cu privire la acuzațiile respective ‘pentru a-i permite să se facă lumină asupra numelui’ său.

Potrivit Sky News, cauza morții lui Carl Sargeant nu este clară deocamdată, dar agenția Press Association relatează despre o posibilă sinucidere.

Liderul laburist britanic Jeremy Corbyn a declarat că moartea lui Sargeant este o ‘veste profund șocantă’. Sesiunea plenară a Adunării Naționale a Țării Galilor, ce urma să înceapă la ora locală 13:30, a fost anulată.

Carl Sargeant era căsătorit și avea doi copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram