Peripeția unui român. După o beție s-a trezit la Londra și habar nu are cum a ajuns acolo din România

45EFC92200000578-5042893-image-m-2_1509627410328
Foto: dailymail.co.uk

Mihai Danciu, după o beție într-un local din Albești, România, s-a trezit la Londra, la aproximativ 2700 km depărtare de baștină.

Acesta a fost găsit cu fața în jos în curtea unei clădiri centrale din Londra, acoperit de vânătăi și a spus că era uimit să audă pe toți din jurul lui vorbind engleza. Ulterior, românul a fost dus la spitalul Whipps Cross din Londra, unde o asistentă medicală română i-a confirmat că era într-adevăr în Londra.

Mihai Danciu a povestit că este șomer, iar în timpul întâlnirii cu prietenii săi a pariat că își va găsi de lucru în cel mai apropiat timp și nu are nicio idee despre cum a făcut această călătorie.

 

45F0496F00000578-5042893-image-a-3_1509628581021

Asistenta Adina Costache a postat apoi povestea pe o pagină Facebook pentru românii din Marea Britanie, în încercarea de a-l ajuta să încerce să descopere cum a ajuns românul în capitala britanică.

„A fost găsit beat și se pare că fusese bătut, era într-o curte. A fost adus la spitalul nostru, dar mi-a spus că nu cunoaște pe nimeni din Londra și a fost uimit să afle că nu mai este în România. Nu are idee cum a ajuns la Londra. Dacă cineva îl cunoaște și vrea să-mi trimită un mesaj privat, îl pot transmite. El este admis în departamentul unde lucrez”, a scris asistenta română.

Presa locală din România a preluat acest caz și a confirmat că a fost văzut ultima oară cu prietenii din Albești, iar autoritățile au confirmat că povestea era adevărată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente