/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

David Allen, expertul NR.1 în time-management, vine pentru prima data la Chișinău

missing
07 noiembrie 2017, ora 11:48

David Allen este creatorul sistemului revoluționar Getting Things Done – Arta Productivității fără Stres. Consultant de afaceri cu renume mondial, având 30 de ani de experiență în domeniu. Conform revistei Fast Company Magazine, David Allen a fost declarat unul dintre cei mai influenți gânditori de pe planetă.

Seminarul „Getting Things Done: Arta Productivității fără Stres” este rezultatul a 30 de ani de de consultanță, coaching privat, training și programe organizaționale cu milioane de persoane la nivel internațional. Sistemul GTD și-a câștigat reputația ca fiind standardul productivității personale și organizaționale.

Acest seminar este recomandat pentru proprietari de afaceri, manageri de orice nivel, agenți de vânzări și orice persoană care dorește să obțină performanță.

De ce ai nevoie de acest seminar?

1. Vrei să te odihnești suficient pentru a fi întodeauna binedispus
2. Vrei să generezi idei creative care să îți aducă bani
3. Vrei să nu fii solicitat inutil
4. Vrei ordine în toate lucrurile și să știi întodeauna ce ai de făcut
5. Vrei să ai proiectul gata înainte de termenul limită
6. Vrei mai mult timp pentru a face bani
7. Vrei mai mult timp pentru viața și realizarea personală
8. Vrei pur și simplu să fii un om fericit și liniștit

De ce să alegi această metodă?

1. Afli arta productivității fără stres primind pași concreți de acțiune și exemple practice.
2. Înveți pas cu pas cum să organizezi și să realizezi fiecare proiect cât mai eficient și rapid
3. Primești sprijin în deprinderea noilor aptitudini mentale necesare într-o epocă a multitaskingului și a supraîncărcării
4. Descoperi o nouă claritate asupra puterii obiectivului, naturii esențiale a relaxării, precum și instrucțiuni înselător de simple pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.
5. Aceleasi principii le poti folosi pentru organizarea activitatilor personale care nu sunt legate de afacerea sau serviciul tau.
6. Te poate ajuta să ai mai mult succes fără haos!

Vino cu întreaga echipă de management și poți aduce chiar și angajații-cheie pentru ca ei să învețe împreună cu tine metoda GTD, în așa fel, implementarea să vă fi rapidă și nu chiar atât de dureroasă. Aplică la oferta corporativă.

Seminarul este organizat de către compania BIZZ, care anterior a organizat cel mai mare seminar din Republica Moldova pentru 800 de participanți cu speakerul și autorul motivational nr.1 din lume Brian Tracy.

Mai multe detalii pe bizz.md.

ARTICOL COMERCIAL

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram